Mine bøger

london-annonceANGLOFILIA London handler om den by, som så mange af os kender og elsker. En by, der på én gang er fyldt med hygge og stemning, arkitektur og oplevelser – og en by, man aldrig bliver træt af at udforske.

I denne bog skriver forfatteren blandt andet om historie og personligheder og om nogle af de mere ukendte steder, der ligger spredt som skjulte perler i Londons yderkvarterer.

Mia Folkmann har rejst i Storbritannien i over femogtyve år og bor nu selv i Midtengland. I otte år skrev og udgav hun magasinet ANGLOFILIA, der danner grundlaget for bogen om London.

(fra bagsideteksten på bogen)

Du kan læse en anmeldelse af bogen lige her

www.prunella.dk


jul-annonceANGLOFILIAs julebog handler om den engelske jul i alle dens mere eller mindre nostalgiske facetter. De charmerende engelske landsbyer er indbegrebet af hygge og stemning, og i årets sidste måneder er der rige muligheder for at besøge victorianske julemarkeder og smukke, julepyntede huse.

Læs om juletraditioner, juleglæder, historie og personligheder og få samtidig inspiration til at besøge et land, som forfatteren kender særdeles indgående.

Pris 185 kr. Hardback. 128 sider.

www.prunella.dk


skoennedage-annonceSKØNNE DAGE bogen er udsprunget af magasinet med samme navn, som jeg udgav for nogle år siden. Det er en bog om glæder – om glæden ved naturen, rejser, oplevelser, stemninger og alt muligt andet godt. Indholdet er baseret på vores dejlige Danmark, men med rejser ud i Europa.

Du kan se et lille uddrag af bogen, hvis du trykker på dette link.

Pris 185 kr. Hardback. 128 sider.

www.prunella.dk


240billedBilledkasser er en anderledes form for miniature 1:12. Ved hjælp af enkle redskaber og billige materialer kan man fremtrylle den sødeste miniature forretning eller dukkestue. For ikke at tale om en spøgelseskælder eller en bryllupsreception. Bogen indeholder mønstre og arbejdstegninger, beskrivelser og ideer til 11 meget forskellige billedkasser. Her er inspiration til mange fornøjelige timer for voksne og større børn.

Pris 150 kr. Hardback.

www.prunella.dk

 

 

 

 


 skabelonbogSkabelonmaling (stencilling) er en sjov og billig måde at dekorere på. Ved hjælp af en enkelt skabelon kan man lave friser i lange baner eller fylde børneværelset med teddybjørne. Man kan male på næsten alle overflader. Vægge og møbler, æsker og stoffer, postkort og pakker får et personligt præg med skabeloner. Et flot resultat kræver blot en smule tålmodighed! Bogen indeholder over 50 mønstre, der er lige til at tegne af og male efter.

Pris 85 kr.

www.prunella.dk

 

 

 


DukkehusetDukkehuset som hobby? Ja, bestemt! Både større børn og voksne vil snart opdage, at det er en sjov og lærerig fritidsbeskæftigelse. Det er en hobby, som man kan hygge sig med alene, men det kan også være et projekt, som hele familien er fælles om. Forskellige former for håndværk kan afprøves i en overkommelig størrelse, og hvis man vil, kan man lære lidt om bygge- og indretningsstil gennem tiderne. Denne bog indeholder ideer og tips, broderimønstre til tæpper og billeder samt masser af arbejdstegninger til hus, møbler og tilbehør i forholdet 1:12.

Bogen er desværre udsolgt p.t.